כשבוע וחצי נותר עד פתיחת עונת 2024/25, ומכבי חיפה הודיעה היום (שלישי) שפייר קורנו עדיין לא שב לישראל, כפי שאמור היה. המגן "הודיע למועדון כי בשל המתיחות בישראל חזרתו מתעכבת", נכתב. כזכור, גם בעונה שעברה משפחתו של הצרפתי לחצה עליו מאוד וגם כעת מופעל עליו לחץ. במכבי חיפה הבהירו שהם מצפים ממנו לחזור מיידית, אך המגן מתעקש בשלב זה שלא לשוב ארצה.
גם לורנצו שימיץ' אמור היה לשוב מהחופשה - אולם בתיאום עם המועדון זה לא יקרה. הבלם "בוחן הצעות מחו"ל" ויישאר מחוץ לישראל עוד מספר ימים. גל אלברמן קיבל משימה למצוא לשימיץ' קבוצה מעבר לים, אם כי בצוות המקצועי דורשים שאם שימיץ' אכן יעזוב יגיע בלם אחר במקומו, שכן מלבד עבדולאי סק והקרואטי, אין בלמים עם רגל ימין בסגל של ברק בכר.
מי ששב לארץ ויצטרף לאימונים של סגנית האלופה לקראת פתיחת העונה הוא דניאל סונדגרן.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
הירוקים רוצים לצרף עוד שני זרים - אחד בעמדת הכנף, ואחד שיכול לשחק גם באגף וגם כקשר התקפי. כזכור, במועדון עדיין לא ויתרו על אופציית מתיאס נהואל משלונסק ורוצלב. בצוות המקצועי מאוד רוצים לראות את הספרדי מצטרף, אבל במקביל נבחנות עוד אפשרויות להחתים שחקנים בעמדות ההתקפיות.


