חלון ההעברות ב-MLS ייסגר מחר ואתמול (שני) התחילה חרושת שמועות מאסיבית על עניין רב ששארלוט מגלה במיגל אלמירון. הפרגוואי בן ה-30 כיכב במדי אטלנטה בשנים 2017-2018 לפני שנמכר לניוקאסל ומכיר טוב את ה-MLS.
אוהדים של שארלוט ברשתות החברתיות התחילו לפנטז על הגעתו של שחקן הכנף, אבל גם העלו תהיות: "מה קורה על עידן טוקלומטי? אם אנחנו רוצים את אלמירון זה אומר שעסקת טוקלומטי נפלה?". התשובה היא לא.
כל הפרטים של המעבר של טוקלומטי ממכבי פתח תקוה לשארלוט כבר סוכמו, ומה שעיכב את ההכרזה הרשמית על החתמתו היא העובדה שעדיין לא קיבל ויזה לארה"ב. היום החלוץ בן ה-20 הגיע לריאיון בשגרירות האמריקאית ועד שחלון ההעברות ייסגר, שארלוט צפויה להודיע על רכישתו.
מכבי פתח תקוה צפויה לקבל משארלוט כ-3 מיליון יורו על טוקלומטי, שעבר בדיקות רפואיות כבר לפני כשבועיים וחצי בלונדון. החלוץ היה על הכוונת של הכוכב האדום בלגרד, אבל בסופו של דבר יחבור לליאל עבדה בצפון קרוליינה.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
בעונת 2023/24, שהייתה העונה המלאה הראשונה שלו בליגת העל, טוקלומטי רשם חמישה שערים ובישול אחד לזכות מכבי תקוה ובנוסף היה שותף לזכייתה בגביע המדינה.