קשר בית"ר ירושלים, סילבה קאני, עדיין לא קיבל את השחרור הבינלאומי מאוסטריה וינה ולא ייכלל בסגל הקבוצה למשחק גביע הטוטו מחר (שבת, 20:30, ספורט1) באשדוד. הסיבה: המאבק בין ההתאחדות האוסטרית למועדונים הבכירים במדינה, מה שמעכב את השחרור בשלב זה.
עדי יונה חזר היום להתאמן והתקבל בצורה חמה על ידי כל השחקנים. הקשר שישחק החל מהעונה עם החולצה מספר 10, ייכלל בסגל. אורי דהן עשוי לפתוח במרכז ההגנה, כאשר המטרה היא שז'אן מרסלן בכל מקרה לא ישחק יותר מ-55-60 דקות, היות והוא עדיין לא בכושר מלא.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בשבוע הבא תיפתח מכירת המנויים לקהל הרחב, כאשר ההערכה היא שהמנויים ליציע המזרחי יגיעו לסולד אאוט בתוך מספר ימים. במועדון מאמינים כי עד לתחילת העונה ניתן יהיה להגיע לעשרת אלפים מנויים.


