פטריק טוומאסי עבר הבוקר (שני) את הבדיקות הרפואיות בהצלחה וחתם רשמית בבית"ר ירושלים. טוומאסי, שחוזר לקדנציה שנייה בישראל אחרי שנתיים במכבי נתניה, הגיע למעמד החתימה ביחד עם אישתו וחמשת ילדיו, וקיבל את המספר 27, לבקשתו.
הוא יצטרף לאימונים מחר, לקראת האימון המסכם למשחק גביע הטוטו מול הפועל חדרה (רביעי, 20:00) ובסיומו יחליט הצוות אם לכלול אותו בסגל. טוואמסי פתח את העונה בפאפוס ונמצא בכושר משחק ראוי.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הבוקר הודיע המועדון כי הוא מאריך את תקופת חידוש המנויים בעקבות בקשות רבות של אוהדי הקבוצה. לאחר בדיקת הנתונים ונתוני החידוש הגבוהים, הוחלט להיענות לבקשה ולהאריך את האפשרות עד ל-3.8 כשלאחריה יוכלו אוהדי הקבוצה שיחפצו לעשות מנוי חדש. עד לרגע זה חידשו למעלה מ-6,500 אוהדים את המנוי שלהם.