על רקע הסחבת בעסקת ספרא, הפועל תל אביב הודיעה היום (ראשון) לעומרי אלטמן, מאוויס צ'יבוטה ואליאן רוחנא שהם לא בתכניות לעונה הקרובה, ורשאים לחפש קבוצות חדשות. במועדון הבהירו כי מדובר בהחלטות מקצועיות נטו של מסא ידגו, שרוצה לצרף בכסף שיתפנה שחקנים אחרים.
עם עומרי אלטמן המועדון הגיע להבנות על קיצוץ בשכרו, אך עדיין לא נחתם הסכם בין הצדדים - כך שהשחקן ידרוש את מלוא שכרו. צ'יבוטה כבר היה בדרך החוצה והמריא ליוון לבדיקות רפואיות לקראת הצטרפות לוולוס, אולם המגעים פוצצו והוא חזר לישראל בסופו של דבר.
האדומים צריכים לעבור בקרוב בבקרת התקציבים וזה לא סוד שהחוזים של השניים, בגובה 4.5 מיליון ש"ח יחד, מעיקים. במועדון יתקשו לעמוד בחוזים הללו בליגה הלאומית, בה ההכנסות יורדות באופן משמעותי.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
אלטמן חתם בהפועל תל אביב בקיץ שעבר, והגיע על תקן כוכב אחרי שחזר מקדנציה בחו"ל. זמן קצר לאחר מכן הצטרף צ'יבוטה, שאמור היה ליצור חוליית התקפה מעניינת בחודורוב לצד אלטמן, אבל איכזב. רוחנא הצטרף לאדומים מהפועל כפר סבא בחלון ההעברות של ינואר.


