פרט לעובדה שלא ספגה, בהפועל באר שבע לא מסיקים יותר מדי מסקנות מהתיקו 0:0 אמש (חמישי) עם צ'רנו מורה במשחק הראשון של סיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג. נקודת האור הייתה הופעתו של אופיר מרציאנו, שקיבל מחמאות אחרי שעלה לשחק עם זריקה והציל שער בטוח.
בבאר שבע לא מסתירים את הדאגה מהמחץ בחלק הקדמי ומודים כי "זה לא זה כרגע. מעבר לחיזוק, צריכים להיות חדים, איכותיים ו'רעים' יותר. רק ככה מנצחים משחקים". במועדון רוצים לצרף שני שחקנים לחלק הקדמי ומשוכנעים כי זה יקרה בקרוב.
תקצירים ודיווחים בזמן אמת: הורידו עכשיו את אפליקציית וואלה ספורט
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
עסקת צירופו של קינגס קאנגווה מתקרבת לסיכום והוא צפוי להצטרף לקבוצה בימים הקרובים. מעמדו של אנטוניו ספר לא ברור בשלב זה, ונראה כי הוא תלוי בשחקני הרכש שיצורפו בהמשך. בכל מקרה, מעמדו אינו כבעבר.


