קרב גרסאות בין מכבי חיפה לעומר אצילי. בעוד שסוכניו של השחקן הבהירו שלא הוגשו הצעות עליו מקבוצות בישראל בכלל וממכבי חיפה בפרט, במועדון מהכרמל דווקא טוענים שכן הגישו הצעה ומחכים לתשובה. בינתיים שוחרר אצילי באופן רשמי מאל עין, קבוצתו מאיחוד האמירויות.
תקצירים ודיווחים בזמן אמת: הורידו עכשיו את אפליקציית וואלה ספורט
לוואלה ספורט נודע שאכן היו שיחות ראשוניות בין הצדדים, בהן עלתה נקודת מחלוקת אחת עיקרית: מי יספוג את המיסים שאצילי יצטרך לשלם במקרה שיחזור ארצה. בסביבתו של שחקן הכנף מספרים שהוא היה מעדיף לשוב לישראל. עם זאת, אם לא תימצא התשובה לשאלת המיסוי ייתכן מאוד שאצילי יעדיף להצטרף לאומוניה ניקוסיה מאשר לחזור לישראל ולספוג תשלום מס המוערך בכ-1.4 מיליון יורו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 309
21:45

ברסט
(2.5+)

ליון
מתוך 10 משחקים של ברסט העונה כמו גם מתוך 10 המשחקים של ליון , נכבשו ב 6 משחקים של כל אחת מהן מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם במפגש בינהן.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
אצילי קיים היום פגישה מכרעת עם אנשי אל עין האמירתית וסיכם כאמור על התרת חוזהו בתמורה לפיצוי כספי. הוא שוחרר רשמית ובקפריסין טענו שהוא "מתקרב מאוד לחתימה" באומוניה. כפי שנכתב כאן השבוע, גם בית"ר ירושלים בדקה את האפשרות לצרפו.


