דריכות בהפועל באר שבע רגע לפני האימון המסכם הערב לקראת המשחק מול צ'רנו מורה במוקדמות הקונפרנס ליג (חמישי, 20:00, ספורט1). השוער אופיר מרציאנו היה בספק להתמודדות עם היריבה מבולגריה, אבל הצליח להשלים את האימון המסכם וצפוי לעלות עם זריקה. ניב אליאסי כידוע פצוע ובכל מקרה נמצא עם הנבחרת הצעירה במשחקים האולימפיים, ובמקרה ומרציאנו לא יכול לשחק, בן גורדין יהיה השוער הבא לעמוד בין הקורות.
הערב כאמור תערוך באר שבע את האימון המסכם כשעושה רושם שהמאמן מתלבט מאוד בין אלון תורג'מן לבין ארתור שושנאצ'ב בחוד. התלבטות נוספת של קוז'וך היא בין אור בלוריאן למריאנו באריירו במרכז ההגנה, בעוד גיא מזרחי יאייש את עמדת המגן הימני.
"חשוב אחרי המשחק מול מכבי חיפה לרשום תוצאה טובה ולהתחיל ברגל ימין את המסע האירופאי", אמר שחקן בקבוצה. "נכון שיש חיסורים, אבל יש סגל שצריך לעשות את זה".
קוז'וך דיבר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק: "מדובר במשחק קשה נגד יריבה טובה שהיא מאוד מאומנת. למדנו אותם ונקווה לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. אני יודע שיש עשרות אלפי אנשים שתומכים בנו מהבית, ונעשה הכל בכדי להביא להם אושר מחר".
יוני סטויאנוב הצטרף ואמר: "למדנו אותם, רואים את הוידאו, עובדים קשה כמו שעבדנו כל הקיץ. נעשה כל מה שאנחנו יכולים בכדי לעלות שלב. כמובן שהיינו רוצים לשחק בארץ עם האוהדים שלנו, אבל נצטרך לעשות הכל בכדי לעבור את המשחקים האלה גם אם זה לא בארץ".
הרכב משוער: אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, אור בלוריאן, איתן טיבי, הלדר לופס, שי אליאס, רועי גורדנה, יוני סטויאנוב ,גיא בדש, רותם חטואל, ארתור שושנאצ'ב.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
משחק הגומלין בין הקבוצות יתקיים ביום חמישי הבא (20:30, ספורט1).