מ.ס. אשדוד חתמה הערב (שלישי) את מחנה האימונים שלה בהולנד עם ניצחון 1:2 על ויטסה ארנהם, שירדה בסוף העונה הקודמת לליגה השנייה. רביד אברג'יל כבש שער מוקדם, ויטסה הצליחה להשוות בפתיחת המחצית השנייה, אבל רועי לוי הכריע בדקה ה-87. כזכור, ביום חמישי סיימה אשדוד ב-1:1 את משחקה מול זולטה וארחם מהליגה השנייה בבלגיה.
הרכב מ.ס. אשדוד: אריאל הרוש, טום בן זקן, שקד חכמון, עומרי בן הרוש, אילי טמם, שלו הרוש, ז'ורדן סבן, נועם מוצ'ה, אדיר לוי, רביד אברג'יל, סתיו נחמני.
רגיל (1) 97
17:00

ניוקאסל

קריסטל פאלאס
ניוקאסל בסנט ג'יימס פארק היא חיה אחרת לגמרי מאשר במשחקי החוץ. קריסטל פאלאס קבוצה מאורגנת שיודעת לצאת למתפרצות
רגיל (1) 104
17:00

פולהאם

ליברפול
ליברפול נמצאת במאבק אליפות עיקש. המרדף אחרי התואר ייתן להם את הדחיפה לנצח, גם אם זה יהיה בשיניים.
רגיל (1) 264
20:15

הפועל תל אביב

מ.ס אשדוד
הפועל תל אביב מגיעה למשחק לאחר הפסד לבית"ר ירושלים שהגיע לאחר רצף של ארבעה משחקים ללא הפסד. מ.ס אשדוד בתקופה רעה עם ארבעה הפסדים רצופים וללא שער זכות במהלכם. השתיים נפגשו לפני כשבועיים במסגרת הגביע ואז ניצחה הפועל 0:3. נראה שגם הפעם פערי האיכויות יבואו לידי ביטוי ויהיה כאן ניצחון בהפרש של יותר משער
בעוד חמישה ימים תקיים מ.ס. אשדוד משחק רשמי ראשון, כשתארח את הפועל ירושלים בגביע הטוטו. לאחר מכן תשחק גם מול מכבי נתניה, בית"ר ירושלים והפועל חדרה, ובמחזור הפתיחה של ליגת העל (24 באוגוסט) תתארח אצל בית"ר בטדי.
