בעלי בית"ר ירושלים, ברק אברמוב, בדק את העלויות של עומר אצילי במידה שיגיע להבנות על כל הנושא הכספי מול אל עין. בבית"ר מוכנים לשלם לאצילי שכר גבוה מאוד ולמעשה חסר תקדים במועדון בעידן ברק אברמוב.
בצד של השחקן מדברים על כך שעד שלא יסתיים נושא הפיצוי מול אל עין שום דבר לא רלוונטי כרגע, מה גם שישנו את ענין המיסוי. מכבי חיפה היא המועמדת המובילה לקלוט את אצילי אם ישוחרר, אך ההתעניינות של בית"ר היא הפתעה לא צפויה ביחס למספרים הגבוהים של העסקה, למרות שבשלב זה נראה שהמספרים יהיו גבוהים מדי עבורה.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
היום תערוך הקבוצה את משחק האימון האחרון במחנה האימונים בבולגריה נגד ספטמברי סופיה. הבלם הצרפתי ז'אן מרסלן שעדיין לא נמצא בכושר משחק מלא צפוי לקבל דקות ראשונות, אך לא יותר מחצי שעה.