סקו בנגורה בן ה-22, קשר מרכז שדה שיכול לשחק גם באגף שמאל, חתם הערב (חמישי) בעירוני קרית שמונה. הגינאי בן ה-22, שחקן הנבחרות הצעירות של מולדתו, חתם לעונה באמצעות סוכניו, ליאור דהן ורועי שפיטלניק, כאשר לעירוני קרית שמונה תהיה אופציה לרכוש אותו מבשאקשהיר, ממנה הושאל.
בנגורה שיחק בעונה האחרונה כמושאל בקבוצת טוזלספור מהליגה הטורקית השנייה ובמדיה הבקיע שער אחד ובישל עוד ארבעה ב-30 הופעות. הוא לא זכה לשחק במדי בשאקשהיר להוציא את קבוצת הנוער, אלא רק בליגת המשנה, בחצי העונה השנייה ב-2022/23 כמושאל בגנצ'לרבירליג'י.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בנוסף לבנגורה, לסגל של שי ברדה הצטרפו הקיץ אזקיאל הנטי ממ.ס. אשדוד, שון עדרי ששיחק בעונה שעברה בהפועל ניר רמת השרון, לידור כהן שחזר מהליגה התאילנדית וסלאח חוסיין מהפועל נוף הגליל.


