בני רגב, ראש עיריית לוד ויו"ר הפועל לוד לשעבר, הלך היום (שלישי) לעולמו בגיל 79. רגב הצטרף למועדון במהלך שנות ה-70 וסייע לו להעפיל מליגה ב' כל הדרך לליגה הלאומית ב-1982. ב-1984 היה שותף גם להישג ההיסטורי - אותה זכייה בלתי נשכחת בגביע המדינה. ב-2010 נידון ל-18 חודשי מאסר בפועל, לאחר שהורשע בקבלת שוחד מאיש העסקים דודי אפל. באפריל שעבר הוחלט לקרוא על שמו לאצטדיון בעיר.
"עצוב, לפני תקופה קצרה עשו לבני רגב טקס הוקרה מרגש אליו הגיעו מאות אנשים, בהם כל בכירי הכדורגל בישראל", אמר שחקן הקבוצה לשעבר יעקב הלל. "הוא האיש ששם את לוד מעשית על המפה. אותי אישית הוא שלח בגיל 16 וחצי למחנה אימונים באירופה. התרגשתי מאוד מאוד".
עופר שטרית הוסיף: "בני היה האיש החזק בהפועל לוד. זה היה הבית שלו עוד בזמנים שאבא שלי שיחק. הוא תרם המון לעיר לוד והביא את הפועל לוד בשיא לזכיה בגביע המדינה, משתתף בצער המשפחה".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
שחקן הקבוצה לשעבר אברהם לב אמר: "מבחינתי הלך לעולמו האיש החזק והאהוב בלוד. הוא היה ראש העיר עוד לפני שנבחר במעמדו. רגב עשה את הפועל לוד למועדון גדול. איש של מילה, אין אנשים כמוהו. עצוב לי מאוד".
האצטדיון בלוד נקרא על שמו של בני רגב לפני חודשיים, יומיים לפני פטירת אחיו שהיה קרוב מאוד אליו. הם גרו בשכנות והיו שותפים בצעירותם בתקופה של הזכייה בגביע.


