מסאיי דגו מונה למאמן הפועל תל אביב ובונה תכנית עבודה, אך ברמה הכלכלית ישנם הרבה יותר סימני שאלה מסימני קריאה בתקציב המועדון והיכולת לבנות קבוצה שתעלה בחזרה לליגת העל.
נכון לשלב זה לא ברור אם הקהל האדום יתגייס וירכוש מנויים, נותני חסות משהים כרגע את תמיכתם, הקבוצה מתקשה לקצץ או להתיר חוזים קיימים וכמו כן אין עדיין ביקוש בסכומים ראויים לשחקנים אותם הקבוצה מעוניינת למכור.
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(2+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 142
19:00

אודינזה

גנואה
נואה ניצחה את אודינזה בבית בעונה שעברה ולמעשה השלימה ניצחון שלישי ברציפות עליה. לאודינזה ניצחון בודד בתשעת הקודמים בין הקבוצות.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
לא במקרה דייויד מינצברג מעביר מסרים לחוצים שהוא ממתין לתשלום ממאיר תושב. המחלוקת בין השניים תיפתר לאחר גישור או בית משפט, אך ללא תזרים מיידי (שלא יגיע מקרן ההשקעות) הקבוצה לא יכולה להתקדם.
במועדון מאמינים כי בסופו של דבר יגיעו הצעות עבור שחקנים, ואם לא יהיה רוכש מינצברג ינסה לצרף עוד משקיע, אך כרגע הדברים לא נראים טוב ואין פתרונות מיידיים שיאפשרו למועדון איזון כלכלי.


