מסאיי דגו מונה למאמן הפועל תל אביב ובונה תכנית עבודה, אך ברמה הכלכלית ישנם הרבה יותר סימני שאלה מסימני קריאה בתקציב המועדון והיכולת לבנות קבוצה שתעלה בחזרה לליגת העל.
נכון לשלב זה לא ברור אם הקהל האדום יתגייס וירכוש מנויים, נותני חסות משהים כרגע את תמיכתם, הקבוצה מתקשה לקצץ או להתיר חוזים קיימים וכמו כן אין עדיין ביקוש בסכומים ראויים לשחקנים אותם הקבוצה מעוניינת למכור.
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. לאור חוסר היציבות שך שתי הקבוצות, נראה שייגמר כאן בתיקו
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה 0:5 מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין שמשדרת הרבה חוסר יציבות העונה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
לא במקרה דייויד מינצברג מעביר מסרים לחוצים שהוא ממתין לתשלום ממאיר תושב. המחלוקת בין השניים תיפתר לאחר גישור או בית משפט, אך ללא תזרים מיידי (שלא יגיע מקרן ההשקעות) הקבוצה לא יכולה להתקדם.
במועדון מאמינים כי בסופו של דבר יגיעו הצעות עבור שחקנים, ואם לא יהיה רוכש מינצברג ינסה לצרף עוד משקיע, אך כרגע הדברים לא נראים טוב ואין פתרונות מיידיים שיאפשרו למועדון איזון כלכלי.


