אחרי שעלתה לליגת העל, עירוני טבריה בונה את הסגל שלה ואחרי שכמה שחקנים שוחררו, היום (שני) הקבוצה הודיעה על החתמה ראשונה הקיץ: פיראס אבו עקל, הקשר ששיחק בגבאלה בעונה החולפת ולפני כן במ.ס. אשדוד, חתם לעונה בקבוצה של אלירן חודידה.
אבו עקל בן ה-27, שהחל את דרכו בהפועל אום אל פאחם ושיחק שלוש שנים בליגת העל במדי מ.ס. אשדוד, חוזר לישראל אחרי שנתיים בגבאלה האזרית. בעונה הראשונה כבש שני שערים ב-31 משחקים, אבל בסיומה נפצע בצורה קשה בברכו וחזר רק לפני כחמישה חודשים. בעונה החולפת רשם שש הופעות וירד ליגה עם גבאלה.
הורידו עכשיו את אפליקציית וואלה ספורט החדשה
יתרון (6) 39
14:45

מכבי תל אביב

הפועל ירושלים
(4+)
ירושלים ניצחה את מכבי לפני כמה ימים בסופר קאפ, אך ניכר שהקבוצות שוות ולירושלים יהיה קשה מאוד להשיג ניצחון שני על הצהובים בכמה ימים. מכבי תחזיר לירושלים כאן ותנצח כאשר הליין פחות רלוונטי
רגיל (6) 200
21:00

גרנובל

באסטיה
באסטיה בכושר קטסטרופלי מתחילת העונה והיא במקום האחרון כשמעליה גרנובל החלשה. הביתיות של גרנובל בתוספת העובדה שהיא מעט טובה יותר, אמורה להיות לטובתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 223
21:00

סי. אס. יו קראיובה
(2.5+)

דינמו בוקרשט
למרות שלא כבשו עד כה הרבה שערים במשחקי הליגה, מדובר בשתי קבוצות מאוד התקפיות עם שחקנים יצירתיים שיכולים לספק משחק עם שלושה שערים לפחות.
רגיל (6) 228
21:30

קטנזארו

יובה סטאביה
קטנזארו פתחה חלש את העונה עם ארבע תוצאות תיקו בארבעה משחקים. היא הציגה יכולת די חלשה שספק אם תספיק לה הפעם.
יתרון (6) 262
21:45

לובן
(1+)

אנדרלכט
למרות שאנדרלכט לא בכושר שיא היא עדיין טובה בהרבה מהמארחת, שמדורגת מתחת לקו האדום עם אחת ההגנות החלשות בליגה. ניצחון בשני שערים לזכותה של אנדרלכט הוא לא מופרך כאן והיחס מצוין
אבו עקל הוא ההחתמה הראשונה של טבריה הקיץ, אחרי שמוקדם יותר היום הקבוצה הודיעה על שחרורם של שני שחקנים שהיו בורג משמעותי בקבוצה ששיחקה בלאומית אשתקד: אחמד עאבד החלוץ ויעקב אבבה הבלם. מוקדם יותר שחררה הקבוצה גם את חוליו סזאר, החלוץ הברזילאי שסבל מפציעות ומיעט לשחק בעונה החולפת.