החתמה ראשונה להפועל חיפה: דור חוגי, חלוצה של בני סכנין בעונה החולפת, חתם לשנתיים בקבוצה של רוני לוי. חוגי שיחק בשנה וחצי האחרונות בבני סכנין והיה אחד השחקנים המובילים שלה, במדיה הוא כבש תשעה שערים. לפני כן שיחק חוגי בוויסלה קראקוב הפולנית וסט פולטן האוסטרית. לחוגי יש גם שבע הופעות בנבחרת הצעירה.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
חוגי אמור לחבור בהתקפה של הפועל חיפה לגיא מלמד, שחווה עונה נהדרת אשתקד, כאשר הוא אמור לתפוס את המשבצת של מוחמד קמארה בצד שמאל. הבעלים יואב כץ אמר על השחקן: "שמחים לצרף אלינו שחקן איכותי לחלק הקדמי שלנו שיעזור לנו להמשיך בהצלחה".
מקביל, בהפועל חיפה עושים מאמצים שפרנן מאיימבו יישאר בקבוצה. לשחקן חוזה לעונה נוספת אך בסביבתו הבהירו שיש לו סעיף שיוכל לאפשר לו לעזוב, כאשר כמה קבוצות מעבר לים כבר גיששו לגבי האפשרות.