בית"ר ירושלים רוצה לסגור עוד השבוע את הישארותו של דור מיכה לעונה נוספת. בין הצדדים קיים כעת פער של כ-20 אלף דולר והיום (רביעי) השיחות אמורות להתחדש, בתקווה למצוא פיתרון ולסכם על הישארות הקשר לעונה נוספת.
מיכה רוצה להישאר בבירה אלא אם תגיע הצעה יוצאת דופן מחו"ל, אך כשחקן שהתרגל לשכר של 250 אלף יורו ומעלה לאורך הרבה שנים, הוא ייאלץ להתמודד השנה עם ירידה משמעותית בשכרו.
בנוגע ליונתן כהן, כרגע בבית"ר לא קיבלו אור ירוק ממכבי תל אביב על סיכום בינה לבין השחקן על כך שיעבור לבירה. בקרית שלום לא מוכנים להשלים לשחקן את כל שכרו וגם לא את רובו, כשמנגד במצב כזה בבית"ר חושבים כי ייתכן שהשחקן ממתין לראות מי ימונה למאמן מכבי תל אביב. אם זה לא יהיה רובי קין, ייתכן שכהן ירצה לנסות להוכיח את עצמו למאמן חדש. בכל מקרה, נראה כי גם בנושא הזה בית"ר לא תחכה לתשובות מעבר לתחילת השבוע הבא.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בבית"ר בדקו עם פלאמן גלאבוב מה מצבו והאם הוא עומד לחתום בבולגריה, והובהר לו כי אם ימתין בסבלנות ייתכן שיישאר בקבוצה. בשלב זה לא ברור אם הבלם קיבל את הצעתה של צסק"א סופיה או ימתין לבית"ר.
אורי דהן הבהיר לאנשי המועדון כי ישמח להישאר בבירה ולחתום למספר שנים, אך בכל מקרה לא יסכים לחתום על חוזה חדש בחיפה ולהיות מושאל או מושאל עם אופציה. בשיחות עם סוכני שחקנים, אלמוג כהן מחפש שני שחקני כנף - אחד שיכול לשחק גם כחלוץ ולגבות את מיירון ג'ורג' בעת הצורך, ועוד שחקן לכנף שמאל שיתחרה עם ירדן שועה או יגיע במקומו. בשלב זה שועה מחפש קבוצה בחו"ל.


