במסגרת ההכנות שלה לעונה הבאה, מכבי חיפה ממשיכה במאמצים להחתים שחקן כנף זר וכן להגיע להבנות עם שואו בנוגע להתרת חוזהו, או לחילופין למכור או להשאיל את הקשר מאנגולה. בנוסף נמשכים המגעים בין הירוקים לתומאס סולטאני, אשר בקרוב תתקבל החלטה אם לצרפו או לחפש שוער אחר שיגיע על מנת להתמודד עם שריף כיוף על העמדה.
שחקן שברק בכר מעוניין להשאיר בסגל הוא רמי גרשון, שקיבל ממכבי חיפה מסר לפיו המאמן החדש-ישן מעוניין שימשיך. הבלם צפוי לסכם בקרוב על הארכת חוזהו בעונה נוספת.
גם בדיא סבע, כזכור, בכר הבהיר שהוא מעוניין. סבע יעבור שיקום מניתוח ארתרוסקופיה בברכו ובכרמל הבהירו שלא מדובר בפציעה חמורה, משמע שהשחקן צפוי להיות מוכן לפתיחת האימונים וההערכה היא שהוא אכן יחזור להשתייך לסגל הירוק בעונה הקרובה.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
מי שנותח הבוקר בגרמניה, כפי שכבר נכתב בימים האחרונים, הוא עילאי חג'ג'. זמן ההחלמה הצפוי לקשר מכבי חיפה ינוע בין שלושה לחמישה שבועות וגם בנבחרת האולימפית של ישראל יעקבו אחר קצב ההתאוששות שלו, אולם בקרב גורמים בהתאחדות אמרו שהצוות המקצועי בראשותו של גיא לוזון לא אופטימי לגבי האפשרות שחג'ג' יזומן למשחקים האולימפיים.
