קשר מכבי חיפה עילאי חג'ג' צפוי לעבור ניתוח בשרירי הבטן. הקשר שחזר רק לאחרונה אחרי פציעה ארוכה החל להרגיש שוב כאבים עזים באזור, וכעת ההערכה במועדון מהכרמל היא שייצא לניתוח מיידי.
חג'ג' ידון שוב עם אנשי הצוות הרפואי ועם מומחים, אך הכוונה נכון לעכשיו היא להמריא לחו"ל כדי לעבור הליך כירורגי. הרצון של הירוקים ושל השחקן הוא ליישם את הפתרון הזה בהקדם האפשרי, כיוון שזמן ההחלמה הצפוי הוא שלושה שבועות לכל הפחות והכוונה היא שחג'ג' יהיה מוכן לאימוני טרום העונה ויערוך הכנה מלאה לעונה הבאה.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
גם לגבי הנבחרת הצעירה יש משמעות לפציעה של הקשר. חג'ג' נמצא בקשר עם המאמן גיא לוזון ואנשי ההתאחדות, כאשר התקווה היא שניתוח יאפשר לו לקחת חלק במשחקים האולימפיים בפריז, אבל לא ברור אם לוזון ייקח את הסיכון כשממילא עומד לרשותו סגל צר מאוד. שחקנה של מכבי חיפה זומן לסגל הרחב ובנבחרת ישראל הצעירה בנו עליו כאחד מה-18 שייכללו בסגל הסופי, אבל הפציעה המחודשת מטילה על כך ספק גדול.



