הפועל תל אביב ירדה לליגה הלאומית וסוחבת איתה לא מעט התחייבויות, אותן היא מנסה לצמצם על ידי מכירת שחקנים והתרת הסכמים לשנים הבאות.
ההפתעה למועדון הגיעה מכיוון יוסי אבוקסיס, שפוטר ועלותו למועדון בעונה הבאה היא כ-1.5 מיליון שקלים.  אבוקסיס יזם פניה למועדון והציע כי במקום לקבל שכר ללא תמורה, הוא יאמן את הקבוצה בליגה הלאומית וינסה לעזור לה לעלות בחזרה לליגת העל.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על פי גורמים במועדון, אבוקסיס הבהיר כי "אני לא רוצה לקחת כסף בלי לתת כלום, גדלתי במועדון הזה, הוא והקהל חשובים לי ואני רוצה לעזור למועדון". כעת הכדור בידיים של דייויד מינצברג, שאמור להחזיר תשובה בימים הקרובים. 
לא ברור עדיין איך האופציה תעבור בקרב הקהל על רקע הקדנציה של המאמן העונה, על אף שאוהדי בעלי ממון ונותני חסות תומכים במהלך ודוחפים אליו.



