רגע לפני סגירת חלון ההעברות של ינואר, הודיעה הפועל תל אביב על החתמתו של בובקאר טאמבדו, שחקן התקפה גמבי בן 21, לשנתיים וחצי. מאז עברו פחות משלושה וחצי חודשים, אך רגע לפני המשחקים המכריעים של העונה, החליטה הפועל תל אביב להיפרד משחקן החיזוק שלה.
טאמבדו הגיע במקור כמחליפו של אלן אוז'בולט, שהיה אמור לעזוב בינואר, אולם זה בסופו של דבר נשאר. בהמשך התברר כי הגמבי הוא בכלל שחקן כנף שאינו משדרג את הקבוצה מקצועית, ולאחר שגם ביצע מספר עבירות משמעת והתנהל בצורה לא ספורטיבית, החליטו האדומים להיפרד ממנו. במועדון הסבירו כי "מעבר לעניין המקצועי, השחקן עבר עבירת משמעת שדחפה לשחרורו, עבירה עליה לא ניתן לפרט בשל צנעת הפרט".
שחקן ההתקפה הצעיר מצטרף לחוסה רודריגס ששוחרר ביום האחרון של החלון ולאמיליוס זובאס שנפצע, כך שלמאני טיים של עונה שלמה מגיעה הפועל תל אביב עם שני זרים רלוונטיים בלבד - אוז'בולט ובריאן פאסי.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
טאמבדו אמר לאחר החתימה: "אני מודה להפועל תל אביב על ההזדמנות להיות חלק ממועדון. אני מאוד רעב לשחק ולא יכול לחכות כבר לעלות למגרש ולעזור לקבוצה, לפגוש את האוהדים ולהראות להם את היכולות שלי. יאללה הפועל". הוא רשם שבע הופעות ולא הצליח לכבוש או לבשל.