את התקווה שמכבי תל אביב תפשל ותשמוט את היתרון בפסגה בששת המחזורים שנותרו לעונה הנוכחית, מכבי חיפה תשים בסדר חשיבות משני ביום שני הקרוב, כאשר יוקרת הדרבי תהיה מונחת על כף המאזניים במפגש של הירוקים עם הפועל חיפה. מסאי דגו ערך הבוקר (חמישי) את מסיבת העיתונאים לקראת המשחק נגד היריבה העירונית, שתגיע אחרי תבוסה 4:0 למכבי תל אביב.
"זה לא רק משחק, זה דרבי שמאוד חשוב לנו ואני בטוח שגם להם. אני בטוח שהם יבואו אחרת מהמשחק שלהם מול מכבי תל אביב, אנחנו יודעים שהפועל חיפה קבוצה חזקה, היא לא עלתה עם ההרכב החזק שלה. השחקנים שישבו בחוץ נמצאים בעונה נהדרת, אני בטוח שנגדנו זה ייראה אחרת", אמר דגו. "שחקנים מאוד משמעותיים אצלם נמצאים בעונה נהדרת, כמו יוספי, סבג, סרדל. בדרבי יש אמוציות, אלה משחקים אחרים. אבל אנחנו צריכים להתעסק רק בעצמנו. אם נבוא באותה גישה כמו נגד הפועל באר שבע, אני אהיה רגוע".
על ההיעדרות של פייר קורנו: "במכבי חיפה לכל שחקן יש מחליף. גם לקורנו, שהוא שחקן מאוד משמעותי אצלנו. אני סומך על כולם".
הכשירות של חזיזה: "דולב כבר שבועיים מתאמן, הייתה לו פציעה בקרסול שלא קשורה לניתוח שלו. העדפנו לא לסכן אותו. יש לנו עוד כמה ימים עד יום שני, ורק אז נחליט אם הוא יהיה בסגל".
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני כחודש הן נפגשו וזה נגמר ב 0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
סגל מלא: "בעונה הזאת באמת היינו עם בעיה כזאת או אחרת בכל משחק, אבל אין תירוצים, יש כרגע סגל רחב וכולם כשירים. הלוואי שזה היה לפני חודשיים, הלוואי שהיה לי את כאב הראש הזה לפני שלושה חודשים, כשהיינו בתקופה כל כך עמוסה. אני עושה את ההתאמות לפי היריבה, מה שהכי נכון לאותו משחק".
דגו הוסיף: "מכבי תל אביב עשו ניצחון נגד הפועל חיפה ובאנו עם 10 נקודות פער, בסוף אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו. מספיק להסתכל כל הזמן על מה שהם עושים, אם נהיה ביכולת שהצגנו לפני הפועל באר שבע, לא יעזור לנו שום דבר".
לסיום התייחס המאמן לעתידו: "כל עוד אני פה, אני מכבד את המועדון הזה. אני לא בודק אופציות כרגע, המשחק ביום שני הוא הדבר הכי חשוב מבחינתי".


