הבעלים של הפועל תל אביב, דייויד מינצברג, עדיין לא השיב על מסמך ההבנות שקיבל מנציגי אדמונד ספרא ואמור לעשות זאת עד מחר. מינצברג צפוי לדרוש שינויים במסמך, כחלק מהמו"מ. אם וכאשר יהיה מסמך מוסכם על שני הצדדים - כולל פתרונות למה קורה אם הפועל תל אביב תרד ליגה - השניים ייפגשו וייכנסו למו"מ מתקדם שיכלול בהמשך בדיקת נאותות ועד להחלטה הסופית של ספרא אם ללכת על עסקת הרכישה של המועדון.
בתוך כך, האדומים יעמדו לדין משמעתי בסעיף של התפרעות אוהדים בעקבות השלכת כמה כוסות מהיציע במהלך משחק ההפסד 4:2 למכבי פתח תקוה ביום שבת.
גם סלים טועמה יעמוד לדין אחרי שבדו"ח השיפוט צוין שהוא הורחק בגלל שקילל את שחקן מכבי פתח תקוה, עוביידה חטאב: "בן זונה מזדיין". חטאב התגרה באנשי הספסל של הפועל תל אביב אחרי כיבוש השער הרביעי.
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
ביום שבת הפועל תל אביב תארח את בית"ר ירושלים למשחק תחתית חשוב.


