מכבי חיפה הכריזה היום על פתיחת מרכז רפואה וספורט מדיקס באיצטדיון העירוני בחיפה. המרכז שיטפל בפציעות ספורט, בבדיקות רפואיות ובעוד תחומים שונים, ביניהם תזונת ספורט, נחנך בטקס חגיגי. הבעלים של מכבי חיפה יעקב שחר, המנכ"ל איציק עובדיה, מנהל הקבוצה גיל אופק וכן חלוץ הקבוצה דין דוד והקשר גדי קינדה הגיעו לאירוע.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני כחודש הן נפגשו וזה נגמר ב 0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
שחר נשא דברים ובירך על הקמת המרכז. "ברכות ליזמים והשותפים ובעלי המקצוע של המקום הנפלא הזה", אמר נשיא המועדון, "אני יכול לומר לכם שכפציינט של מדיקס תל אביב קיבלתי את הטיפולים הכי טובים ואין לי צל של ספק שכל מי שיבוא לפה יקבל את הטופ שאפשר בכל תחום שיש. אני שמח כבעלים של מכבי חיפה שיש לנו מכון רפואי כזה שנוכל להיעזר בכם כל שעות היום לרפא את הפצועים שלנו ולא חסרים כאלה ולעזור לנו כדי לא לשלוח אותם לחו"ל. אין לי צל של ספק שהרופאים וכל מי שיעבוד פה לא פחות טוב מהיופי של המקום הזה".
בחיפה מתכוונים לשתף פעולה באופן אדוק עם המרכז והתקווה היא שהפצועים של הקבוצה יטופלו יועברו שיקום במרכז זה. מנהלת המרכז אלה מרום אמרה: "אני מאד מתרגשת מהארוע ומהמיקום החדש של מרכז הרפואה לספורט. הבריאות של הספורטאים זו הצלחה שלנו. אנחנו ניתן את כל המעטפת הרפואית לספורטאים".


