מחמאות גדולות בבני סכנין לסלובודן דראפיץ' ושחקניו למחרת הניצחון 1:2 אמש (שבת) על הפועל חיפה. בסכנין רצו להוכיח שעצם ההגעה לפלייאוף העליון לא מספקת אותם או תגרום להם להוריד רגל מהגז, ובמשחק הבית הראשון בפלייאוף רשמו ניצחון גדול.
"מה שדראפיץ' עושה העונה זה קסם. למרות שהוא מתמודד עם התנאים הכי קשים שהיו במועדון כבר הרבה מאוד שנים, הוא עושה עונה ענקית", אמר גורם במערכת. בין המאמן ליו"ר המועדון מוחמד אבו יונס מתנהלות שיחות כבר זמן רב, אך הפערים הכספיים בין הצדדים גדולים.
בירם כיאל, שמיועד לתפקיד המנהל המקצועי, כמובן תומך בהישארות של דראפיץ' ובמועדון מקווים להגיע לסיכום עימו. "חשוב לשמור על יציבות גם בעמדת המאמן. מה שסלובו עשה פה מדהים, וקריטי שהוא יישאר", אמר אותו גורם.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
בקבוצה התמוגגו מהיכולת של אניס פורת עיאש. השחקן הצעיר נחשב לכישרון מבטיח ובסכנין בונים עליו לעונה הבאה. עיאש צפוי לקבל קרדיט נרחב ובסכנין סימנו אותו כשחקן עם פוטנציאל מכירה גבוה מאוד בעתיד.