תקרית אלימה התרחשה הערב (ראשון) באצטדיון טדי בסיום המשחק שבו גברה מכבי תל אביב 0:1 על בית"ר ירושלים: עשרות אוהדים של בית"ר מארגון "לה פמיליה" ירדו מהיציע ופרצו לדשא, והחלו לרוץ לעבר היציע של האורחים מתל אביב בצורה מאיימת. אוהדי המארחת החלו להשליך עליהם חפצים, ובתגובה גם אוהדי מכבי תל אביב השליכו חפצים, כמו מקלות וכוסות שתייה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 298
22:00

רקסהאם
(2.5+)

בירמינגהאם
שתי הקבוצות התקפיות יחסית. מתוך שמונה משחקים של רקסהאם העונה, נכבשו ב5 משחקים מעל 2.5 שערים. כך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
האירוע התחולל כחצי שעה אחרי שהסתיים המשחק, הרבה אחרי שרוב הקהל עזב את שטח האצטדיון, ומדובר היה בעימות בין עשרות אוהדים מכל קבוצה, כשארגוני האוהדים מפרקים את הציוד שהביאו למשחק. לא ברור אם בכלל יצוין בדו"ח השופט ומה משמעותו. המהומה הופרדה מהר מאוד, ולפחות שני אוהדים עוכבו על ידי כוחות האבטחה. העימותים האלימים נמשכו לאחר מכן גם מחוץ לאצטדיון, ובמהלכם נעצרו עוד מספר אוהדים.