עם נקודה אחת מתשע בשלושת המשחקים האחרונים והסתבכות בתחתית, יוסי אבוקסיס והפועל תל אביב יפגשו ביום שני (20:00, ספורט1) את הפועל פתח תקוה בחוץ, במשחק בו כל תוצאה פרט לניצחון תגביר את הלחץ בצד האדום.
אל ים קנצפולסקי המורחק ייעדר, כאשר גם בנוגע לקפטן דן איינבינדר הפצוע אין כרגע אופטימיות כשהוא סובל עדיין מכאבים באזור הקרסול וכלל לא מתאמן עם הקבוצה. הסיכויים שאפילו יתלבש למשחק נמוכים, מה שמעמיד את אבוקסיס בבעיה.
רן בנימין חזר להתאמן עם הקבוצה לאחר המחלה, אך עדיין אינו מוכן לפתוח בהרכב ונראה כי אבוקסיס יצטרך לאלתר בעמדה זו לגבי מי ישחק לצד איהאב גנאים, שגם הוא מפגין יכולת ירודה, אך בשלב זה אין למאמן אופציות אחרות.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
זיו מורגן חזר להתאמן חלקית, אולם עדיין בספק גדול. מורגן אמור להוות אופציה לשחק עם 3 בלמים, אך כרגע מצבו לא ברור. אור ישראלוב ימשיך להיעדר, כאשר במועדון מדברים על בעיה פסיכולוגית בהתמודדות עם הפציעה שמשפיעה על חזרת השחקן.
