מכבי חיפה תופיע בסגל חסר למשחק הראשון מבין שניים מול גנט במסגרת פלייאוף הקונפרנס ליג ביום חמישי בהונגריה (22:00, ספורט2). האלופה הודיעה היום (שלישי) כי דין דוד סובל מפגיעה במיניסקוס החיצוני וייעדר מספר שבועות. שחקן נוסף שלא ייצא עם הקבוצה הוא שון גולדברג, שיקבל מנוחה בשל העומס הרב בחודשים האחרונים.
דניאל סונדגרן שעדיין לא נמצא בכשירות מלאה חש טוב וצפוי לעמוד לרשותו של מסאי דגו. תומר חמד החולה בכל מקרה לא נרשם למשחקים באירופה וכמוהו גם ליאור קאסה, כששחקן נוסף שלא ייכלל בסגל הוא עילאי חג'ג' שעדיין אינו כשיר. דגו עדיין לא החליט על ההרכב אך מי שעשוי לעלות ב-11 הוא עילי פיינגולד. פרנזי פיירו צפוי לפתוח בחוד. לאור החיסרון של דוד וחמד, עם הקבוצה יצא עומר דהן, החלוץ המוביל של קבוצת הנוער שעד כה לא זכה להיות בסגל קבוצת הבוגרים. בנוסף יצאו עם הקבוצה להונגריה ועשויים להיכלל בסגל זיו בן שימול וירין לוי.
בחיפה מייחסים חשיבות רבה למשחק מול גנט ורוצים מאוד ליצור מקדמה לקראת משחק הגומלין בבלגיה. הצפי הוא שכ-2,000 אוהדים ילוו את הירוקים להונגריה, והגומלין, כזכור, ייערך בבלגיה ללא קהל בכפוף להחלטת ראש העירייה בגנט. ארגון "הקופים הירוקים" הודיע היום כי יערוך צעדה ביום חמישי ב-16:00, שעון הונגריה, וממנו תצא גם הסעה מטעם המועדון לאצטדיון.
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(7+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן
בנושא אחר, הירוקים הודיעו היום כי כל הכרטיסים לדרבי הגדול מול הפועל חיפה נגמרו.


