שלושה ימים בלבד אחרי שקיבל הצעה מאדנה דמירספור, חוסה רודריגס השלים היום (חמישי) את המעבר מהפועל תל אביב לקבוצה מהליגה הבכירה בטורקיה שבמדיה חתם על חוזה לשנתיים וחצי. הספרדי ששיחק בעבר גם במכבי תל אביב ומכבי חיפה עוזב בפעם השלישית את ישראל, כשהפעם הקדנציה הייתה קצרה במיוחד ונמשכה חצי עונה. האדומים אמורים לקבל עבורו 1.5 מיליון שקל, כשגם שכרו עד תום העונה בסך 500 אלף שקל ייחסך.
מאז תחילת המלחמה רודריגס העלה פוסטים רבים למען ישראל והביע תמיכה במדינה גם במולדתו ספרד, אולם כשנודע כי הוא בדרכו לליגה הטורקית, מחק הקשר את הפוסטים הקשורים לנושא. זר נוסף שצפוי לעזוב את הפועל תל אביב בימים הקרובים הוא אלן אוז'בולט, שאמור לעבור לגורניק ז'אבז'ה מהליגה הפולנית. כידוע, לאור העבודה שחלון ההעברות בישראל נסגר שלשום, האדומים לא יוכלו לצרף חיזוק במקומם.
האזינו: אופיר סער על ההכנות של הפועל תל אביב
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
אתמול, במסיבת העיתונאים להצגת יוסי אבוקסיס, המנהל המקצועי חן סול התייחס להשתלשלות האירועים שהובילה לפרידה מרודריגס: "לפני יומיים הוא קיבל הצעה מטורקיה, הוא הגיע למשרד והביע את רצונו לעזוב. לא קיבלנו את זה בהתחלה, הסיבה המרכזית הייתה הריחוק מהמשפחה. יש לו שלושה ילדים והוא לא רגיל להיות בלעדיהם כל כך הרבה זמן. זה נראה לנו טריוויאילי אבל זה מאוד קשה. נלחמנו ששחקן כמוהו יהיה במועדון. אמרתי לו מה אני חושב על מעבר לטורקיה, לצערי זה מה שהוא בחר, מאחל לו בהצלחה. כשהבנתי שהוא החליט ונחוש בדעתו, אני מאחל לו הצלחה ביעד החדש".
