הפועל פתח תקוה ממשיכה להתחזק בחלון של ינואר והערב (רביעי) צירפה לשורותיה את האנגלי דניס אדנירן. הקשר בן ה-25 חתם על חוזה עד לתום העונה ומצטרף לשובל גוזלן, חמזה שיבלי וניקו אנטוניץ' שהגיעו לאחרונה לסגל של המלאבסים, בניסיון לסייע לקבוצה לשרוד בליגת העל, אליה שבה אחרי שמונה שנות היעדרות.
אדנירן גדל בפולהאם וערך במדיה הופעה אחת בליגת המשנה ב-2016/17, לפני שהמשיך לקבוצה עד גיל 21 של אברטון. משם הושאל לוויקומב וונדררס ורשם 21 הופעות בליגת המשנה ואז עבר לשפילד וונסדיי, במדיה כבש חמישה שערים בשנתיים בליגה השלישית באנגליה. את העונה הנוכחית החל בפורטימוננזה הפורטוגלית, אבל רשם חמש דקות בלבד ועזב למרות חוזה לשנתיים וחצי נוספות.
הקשר רשם 22 הופעות בנבחרת הנוער השונות של אנגליה וייצג את מדינתו ביורו עד גיל 17 לפני שמונה שנים.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
הפועל פתח תקוה תנסה לרשום את המצטרף הטרי כבר מחר כדי שיוכל לשחק בשבת מול הפועל חיפה, במשחק ביתי במסגרת המחזור ה-20 של ליגת העל.


