בית"ר ירושלים ומ.ס אשדוד שוקדות על טרייד לקראת סיום חלון ההעברות. בית"ר רוצה לצרף את יעקב בריהון, בעוד מ.ס אשדוד אמורה לקבל בתמורה את טרזייה תומא, שכבר הסכים למעבר. התפתחויות בנושא צפויות בימים הקרובים.
אשדוד רצתה לקבל במסגרת העסקה גם את אמיר ברקוביץ', אולם האחרון חתם בהפועל חדרה. על כן, אשדוד תבקש לקבל מבית"ר שחקן אחר בנוסף לתומא במסגרת העסקה.
בריהון סומן על ידי יוסי אבוקסיס, שעתידו בקבוצה לא ברור נכון לעכשיו, אבל צירופו לבית"ר והטרייד בכללותו מוסכם על כלל הגורמים, ללא קשר לסיטואציה שנוצרה בין אבוקסיס לבעלים ברק אברמוב.
כידוע, בריהון כבר שיחק בעבר בבית"ר ירושלים בין השנים 2016-2019. כעת הוא עשוי לחזור לקדנציה שנייה.
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון
בחלון הנוכחי בית"ר צירפה את זוהר זסנו, כשמנגד דני הוצ'קו לא חזר לארץ לאחר המלחמה והצדדים סיכמו על פרידה. בית"ר רוצה להתחזק בבלם וחלוץ כבר במשך תקופה ארוכה, אך התלבטה האם להשקיע בעונה הזאת. כעת זה עשוי להשתנות בימים שלפני סגירת החלון.


