בני סכנין הספיקה לרשום את קונסטנטינוס סוטיריו בבקרה התקציבית ועל כן הוא ייכלל בסגל הערב נגד מכבי נתניה (19:45, ספורט3). הבוקר הגיע השחרור הבינלאומי מההתאחדות הקפריסאית ומאז ראשי בני סכנין ניהלו שיחות עם ראשי הבקרה כדי להשלים את רישומו.
בניגוד לקפריסאי, החלוץ הארגנטינאי קלאודיו ספינלי המריא מארגנטינה, נמצא בפריז כעת ומחר הוא צפוי לנחות בארץ ולהצטרף רשמית לקבוצה.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
באשר למשחק הערב, מי שיחזור להרכב הוא חסן חילו שישחק במרכז ההגנה כשגם מוחמד שכר יהיה ב-11 של סלובודן דראפיץ'. המאמן לא הצליח לתרגל הרכב בגלל הגשם העז באימון, אך בסכנין מבינים את חשיבות המשחק, במיוחד אחרי ההדחה מגביע המדינה. "מדובר במשחק חשוב שיהיה צומת דרכים לעונה כולה", קבע גורם בקבוצה, "אנחנו בתקופה פחות טובה, אבל לא נבוא להתבטל".