זמן קצר לפני שהחל אימון הפועל תל אביב היום אחר הצהריים (שני) במתחם חודורוב, נשמעה אזעקה בעקבות ירי רקטות מעזה ועל כן האימון החל באיחור. ברגע שנשמעה האזעקה, הראשונה בגוש דן אחרי מספר שבועות, השחקנים והצוות המקצועי התפנו למרחב מוגן על פי הנהלים.
יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שנשמעות אזעקות במרחב כאשר שחקני הפועל תל אביב ואנשי הצוות נמצאים במתחם, כך שמדובר בסיטואציה שהם יודעים כיצד לנהוג במהלכה - להבדיל מאימון השבוע שעבר שהופסק בעקבות הגעתם של כ-20 אוהדים שירו זיקוק לכר הדשא וכמעט פגעו בשחקנים.
האזינו לאופיר סער על חיפושי המאמן הבא של הפועל תל אביב
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
סלים טועמה מעביר את האימונים ונכון לעכשיו יעמוד על הקוים מול הפועל חיפה ביום רביעי. במועדון מתלבטים בנוגע לקבלת החלטה סופית על המאמן הבא, אך מבינים שחייבת להתקבל החלטה בקרוב.
לקראת המשחק, חוסה רודריגס ועמרי אלטמן ימשיכו להיעדר. במועדון ממתינים למעבר הצפוי של יהב גורפינקל לסין וכמו כן של אלן אוז'בולט לאחת ההצעות שיש לו מאירופה.