דניל לסובוי עזב את ישראל לחופשה פרטית במהלכה יחכה להחלטה הסופית של מכבי חיפה ודינמו מוסקבה בעניינו. שחקן הכנף הרוסי שאשתו בעלת שורשים יהודיים, העביר את כל המסמכים הדרושים ובחיפה אופטימיים לגבי הסיכוי לקבל אישור מההתאחדות שישחק על תקן ישראלי.
בכל מקרה העזיבה של צ'ארון שרי תאפשר לרשום את לסובוי על תקן זר אם רישומו כישראלי לא יאושר. כידוע, המכשול העיקרי בעסקה הוא העברת הכספים לקבוצה הרוסית בשל חשש של מכבי חיפה מסנקציות. הירוקים מנסים לפתור זאת אל מול הבנקים בישראל, אבל מקווים שהרוסים יתרצו בנוגע לתוכנית החלופית שתעביר את לסובוי לחיפה בהשאלה עד תום העונה ובסיומה תתבצע עסקת רכישתו. בצוות המקצועי של חיפה הבהירו להנהלה שהם משוכנעים שמדובר בחיזוק משמעותי וזאת לאחר שהשחקן ערך אימונים אישיים עם אנשי הצוות המקצועי ומאמני הכושר.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
ללא לסובוי, הקבוצה תעלה הערב (ראשון, 20:30) למשחק גביע המדינה נגד הפועל כפר סבא. מסאי דגו הזהיר את חניכיו משאננות והבהיר להם שלמרות זהותה של היריבה מליגת המשנה, הם יהיו חייבים לפתוח עם לחץ גבוה ולחזור לבסיס שהוביל אותם לחמישה ניצחונות ליגה רצופים. דגו יעניק מנוחה לחלק מהשחקנים, כאשר ענאן חלאיילי ופייר קורנו צפויים לחכות על הספסל.


