מכבי חיפה במצוקת קשרים אחוריים. עלי מוחמד הודיע שאינו חש טוב, ועל כן יצטרף למחמוד ג'אבר הפצוע ושואו, שנמצא באליפות אפריקה - כל השלושה לא יעמדו לרשות מסאי דגו במשחק מול מכבי נתניה הערב (ראשון, 20:30). על כן, גוני נאור יפתח ולצדו ליאור רפאלוב וצ'ארון שרי במרכז והתקפת הקישור, ולא בכנפיים.
האלופה יודעת שהמשחק הערב יהיה האחרון (לפחות לעת עתה) של צ'ארון שרי בסמי עופר, והאוהדים מתכננים עידוד מאסיבי למספר 10 אותו הם כל כך אוהבים. "שרי ירצה לסיים את הפרק הזה בניצחון, זה בטוח", אמר אחד מחבריו לקבוצה. "הוא מופיע ברגעים שצריך להתעלות ונקווה שגם היום זה יהיה ככה".
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בקבוצה מחכים להחלטה סופית של הבנקים בישראל בנוגע להעברת 1.2 מיליון יורו לדינמו מוסקבה עבור רכישת דניל לסובוי. בחיפה העבירו מסמכים לבנקים השונים ומחכים לאישור סופי בעניין, כאשר גם הרוסים ממתינים לדעת האם העסקה תוכל לצאת לפועל.


