חלון ההעברות בישראל ייפתח בעוד שלושה ימים ובית"ר ירושלים נערכת לשינויים. שני השחקנים הבולטים שאותם המאמן יוסי אבוקסיס סימן הם מגן מ.ס. אשדוד זוהר זסנו קשר מכבי חיפה סוף פודגוראנו.
בבית"ר ירושלים משוכנעים כי ברגע שג'קי בן זקן יחליט למכור את זסנו לקבוצה בארץ, הוא יעבור לבית"ר ירושלים, כאשר מ.ס. אשדוד תשאיר לעצמה לפחות 50% בכרטיס וזכויות מכירה בכל קיץ. בבירה אף טוענים שייתכן שיהיו התפתחויות בנושא כבר מחר אחרי המשחק בין הקבוצות (שני, 20:00, ספורט1).
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
בנוגע לפודגוראנו ממכבי חיפה, בבית"ר ירושלים הבהירו כי סוגיית גדי קינדה היא מול השחקן ולא מול מכבי חיפה ואף שוחחו עם נשיא האלופה יעקב שחר על ההליך המשפטי מול השחקן לפני שפעלו. יחד עם זאת, ייתכן שמעבר אפשרי של פודגוראנו יותנה על ידי חיפה בסיום סאגת קינדה על מנת לאפשר לשחקן ראש שקט.


