דין דוד נותר מחוץ לסגל מכבי חיפה למשחק החוץ מול הפועל חדרה הערב (ראשון, 20:30). החלוץ סובל כבר תקופה ארוכה מכאבים ברגלו. ביום שישי עבר זריקה, אולם כעת החליטו אנשי האלופה שלא לסכנו. על כן, פרנזי פיירו ימשיך בחוד, כשמסאי דגו המשיך במערך 3:5:2 כשאת מקומו של דוד ככל הנראה תפס ענאן חלאילי, בעוד עילאי חג'ג' ישחק על קו אגף ימין. ההתלבטות העיקרית של דגו כעת היא בין לורנצ'ו שימיץ' ועילי פיינגולד בהגנה.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
"ראיתי את חדרה מול הפועל ירושלים והם עשו משחק טוב", אמר מסאי דגו אמש לקראת המשחק. "אין משחקים קלים בליגה הזו אני מקווה שנמשיך ביכולת של המשחקים האחרונים ועם אותה גישה של לעשות הכל כדי לנצח. סומך על השחקנים שלי שיבואו מוכנים". לגבי העומס על שחקניו אמר דגו: "נבוא מוכנים. צריכים לקבל החלטות, כי בסוף יש משחק כמעט כל שלושה ימים ואי אפשר לסחוט את אותם שחקנים. יש סגל רחב והדבר החשוב הוא שלא יהיו פציעות. יש אצלנו גם שחקנים שהם לא ילדים. נעשה שיחות ו'נרגיש' אותם".
גם דוד נכח אמש במסיבת העיתונאים, ודיבר גם על כך שבינו לבין משפחתו של אוהד הקבוצה אופיר צרפתי ז"ל, שגופתו חולצה מרצועת עזה אחרי שנחטף, נוצר קשר חזק מאוד. החלוץ מקדיש את השערים שהוא כובש לאחרונה לזכרו של צרפתי. "משפחת צרפתי באה איתנו לבודפשט. הם ומשפחת אנגרסט נכנסו לי ללב", סיפר דוד, "דיברתי איתם כמעט כל הטיסה וקיווינו לסוף טוב. לצערנו הסוף לא היה טוב, אבל הם משפחה מדהימה והייתי שם יום אחרי כבר בשבעה. הם נכנסו לנו ללב כמו כל משפחות החטופים. אנחנו מחכים לכולם וגם משתתפים בצערן של משפחות הנרצחים".


