עם 2 נקודות מ-27, אפס ניצחונות וכשהיא שוקעת במקום האחרון, הפועל ירושלים מסתכלת על המשחק מול הפועל חדרה בשלישי (19:30, שידור ישיר בספורט3) כחשוב ביותר העונה. בקבוצה אומרים אחרי ההפסד 2:0 למ.ס. אשדוד אתמול (שבת): "מבחינת יכולת אנחנו לא שווים תחתית, אבל זה לא שווה הרבה בלי נקודות, אין לנו יותר שמיכה להמשיך להפסיד, צריך לנצח לפני שיהיה מאוחר".
במועדון עדיין מאמינים כי ניצחון אחד ירים את הקבוצה, אבל במקביל מבינים שייתכן כי יידרשו שינויים בסגל בינואר, עם צירוף של לפחות שני שחקנים משמעותיים, בעיקר בחלק הקדמי האנמי.
זיו אריה הסביר בסיום: "עוד משחק מיני רבים שלא הגיע לנו להפסיד, החצי הראשון היה שקול, החצי השני שלנו, חצי דקה לפני הגול שלהם החמצנו גול בטוח, אחרי זה החמצנו פנדל. זאת התקופה וצריך להתמודד, להמשיך לעבוד, להאמין בדרך ובתהליך. צריך להאמין שבסוף זה יסתדר לנו, אין משהו אחר. אני לא מאמין במזל, צריך להביא את המזל, לכל משחק יש את הסיפור שלו. אני לא יודע מה הלאה, ביום שלישי יש חדרה, נתכונן וננסה לנצח בכל הכח".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
עמית גלזר הוסיף: "זו תקופה קשה מאוד, אנחנו מדברים בחדר ההלבשה שאנחנו צריכים לקחת את המזל לידיים שלנו ובתקופות קשות לעשות את הדברים הקטנים במאה אחוז. כרגע צריכים להתעסק בהפועל חדרה, צריכים להתאושש מהמשחק הזה כמו ווינרים ולחשוב על המשחק הבא, אין לנו ברירה אחרת".
על ההתדרדרות: "אנחנו צריכים להיות ביחד בתקופה הזאת, בזה נמדדים, הקדוש ברוך הוא לא היה שם לנו את האתגר הזה אם לא היינו יכולים להתמודד עם זה. יש לנו סגל טוב, נהיה קבוצה חזקה, אנחנו צריכים ניצחון אחד, גם אם הוא לא יהיה הכי יפה בעולם, היום יכולנו להוביל ולגמור את המשחק, אנחנו קבוצה טובה, חדר הלבשה טוב, צוות מקצועי מדהים, כרגע נתעסק רק בחדרה".


