עלי מוחמד ערך אתמול (שני) אימון אישי קל עם הצוות של מכבי חיפה וינסה להגביר קצב במטרה לבחון האם יוכל לעמוד לרשותו של מסאי דגו במשחק החשוב ביום חמישי נגד פנאתינייקוס.
מוחמד עדיין בספק גדול למשחק, אך אם יחוש בטוב היום, הוא יעשה מאמץ לקחת חלק באימון המסכם.
מי שלא יהיה כשיר למשחק הוא שון גולדברג. עד מחר יחליטו במועדון אם הבלם ייצא עם הקבוצה או ישאר בארץ לטיפולים. אם לא די בשני השחקנים הללו, ענאן חלאילי שנמצא בכושר מעולה מרגיש עומס והנטייה של הירוקים היא לא לפתוח איתו בהרכב. חלאילי יהיה כמעט בוודאות בסגל הקבוצה, אך יתחיל כאמור על הספסל וייכנס במידת הצורך.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
למסאי דגו יש התלבטויות מקצועיות לקראת המשחק והנטייה היא לעבור למערך של שלושה בלמים כשדין דוד ופרנזי פיירו בחוד.
בחיפה שומעים את הביקורות מסביב לקבוצה, בייחוד אחרי התיקו עם בית"ר ירושלים, אבל משוכנעים שהקבוצה תלך ותשתפר. "כבר במשחק נגד בית"ר ראינו המון מצבים. אם היינו כובשים עוד שער אחד, כל השיח היה אחר. בסוף כדורגל מוכרע על שערים ועל זה נשים דגש", אמרו במועדון.


