אחרי הניצחון המתוק בדרבי, בית"ר ירושלים ממשיכה להתמודד עם העומס והלו"ז הצפוף, ומתכוננת למשחק החוץ מול מכבי חיפה ביום ראשון (20:30). לקראת המשחק התייחס מאמן הקבוצה יוסי אבוקסיס למשחק ואמר: אנחנו מנתחים את המשחק ונעשה כמה שינויים, זה יהיה משחק שלישי בשמונה ימים וצריך לזכור שלא עשינו משחקי אימון. לשחקנים חסר דקות כדי לחזור לכושר, ויש שחקנים שלא יוכלו לסחוב שלושה משחקים ברציפות. נצטרך להביא יכולת הרבה יותר טובה כדי לחזור מחיפה עם נקודות. שחקנים שירוצו ויעבדו ישחקו".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
הבלם אורי דהן הוסיף: "היה ניצחון חשוב בדרבי ושמרנו גם על שער נקי. במחצית הראשונה נראה שהגיעו בקלות למצבים מולנו והיינו חשופים, אבל במשחקים כאלה צריך לדעת גם לקחת את הנקודות. רצינו לשמח את החיילים האוהדים והמשפחות ושמח שעשינו את זה. מקווה שמפה נצא לדרך חדשה".
על ההשתלבות בבית"ר: "באמת שכיף לי פה, נותנים לי את האמון שרציתי ואני מביא את זה למגרש. יש מה לשפר ואני מקווה שנעשה את זה ביחד". דהן התייחס גם לטקס לפני הדרבי ולפעילות של השחקנים כלפי הקהילה בתקופה הקשה זאת והוסיף: "זה צמרמורת מה שכולנו חווים. משתדלים לבקר ולתרום כמה שיותר, ללכת לנחם ולחזק. מקווה שהצלחנו להעלות חיוך לאנשים בבית אחרי הדרבי".
לקראת ביום ראשון אמר: "מבחינתי המשחק מול מכבי חיפה הוא משחק ליגה לכל דבר, וכמובן שאני רוצה לנצח. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו. הקהל שלנו יחסר. עצוב לשחק בלי קהל, לא משנה מאיזה צד הקהל. נתמקד בעבודה שלנו על הדשא".


