מכבי חיפה נחתה בישראל אחרי שחזרה מבודפשט, שם הפסידה 3:0 לראן בליגה האירופית. הקשר האנגולי מנואל שואו עלה עם הקבוצה לטיסה ונחת בארץ, כאשר גם יתר הזרים של הקבוצה חזרו ויהיו מעתה עם הקבוצה בארץ.
כזכור, בחיפה עסקו לא מעט בנושא הזרים בשבועות האחרונים וכעת עם החזרה של כולם בקבוצה מקווים ששמו סוף לסאגה זאת. אגב, לפחות לפי המסר שקיבלו בקבוצה מהשחקנים, כלל הזרים ירימו את השלט להחזרת החטופים בטקס שייערך מול הפועל באר שבע ביום ראשון ובכך מקווים במועדון להשתיק גם את הגזרה הזו.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בקבוצה כאמור מאוכזבים מאוד מהיכולת במשחק מול ראן, כששואו ספג לא מעט ביקורת אחרי שהסביר לספסל שהוא יכול להמשיך לשחק אך בפועל דידה במגרש וביקש להתחלף אחרי ספיגת השער הראשון. שואו בספק גדול למשחק מול באר שבע, כמו גם שון גולדברג שבספק גדול למפגש בין האלופה לסגניתה.
"המשחק מול באר שבע קריטי לנו אבל אם ניראה ככה גם אותו לא ננצח", אמר שחקן אחר, "אנחנו חייבים להעלות את הרמה שלנו ומהר מאוד, אחרת גם בליגה לא נצליח". בחזרה לאירופה, בקבוצה יודעים שעדיין קיים סיכוי לסיים במקום השלישי ולעבור לשלבי הנוקאאוט של הקונפרנס ליג אך במועדון הודו שמשחקי הליגה בארץ הם החשובים ביותר מבחינתם. אגב, רשויות החוק בספרד הודיעו היום לאופ"א שלמשחק בין ויאריאל למכבי חיפה יורשו להיכנס רק בעלי מנויים. המשמעות: אוהדי מכבי חיפה לא יוכלו לרכוש כרטיסים ולהיכנס למשחק הזה.


