מכבי חיפה המריאה היום (שלישי) לבודפשט לקראת המשחק מחרתיים מול ראן בליגה האירופית (חמישי, 19:45, ספורט2) והערב כבר ערכה אימון ראשון לקראת יום חמישי. כזכור, הירוקים יארחו את הצרפתים בהונגריה במשחק שיתקיים ללא קהל. בחיפה צירפו אל הטיסה את משפחת אנגרסט שבנם מתן חטוף בעזה. סמ"ר אנגרסט הוא אחד משמונה אוהדים של הירוקים שחטופים בעזה.
מבין השחקנים הזרים שקיבלו אישור לעזוב את ישראל לזמן קצר אחרי הניצחון על הפועל פתח תקוה בשבת, הגיעו היום להונגריה והצטרפו לאימון הערב לורנצו שימיץ', צ'ארון שרי ושואו שכלל לא היה בארץ בסוף השבוע ולא שיחק נגד הפועל פתח תקוה כמובן. פייר קורנו ודניאל סונדגרן יצטרפו לאימון המסכם ויש לציין שפרנזי פיירו יצא עם הקבוצה להונגריה ונכח באימון כמתוכנן.
שון גולדברג כלל לא יצא עם הקבוצה ויעבור טיפולים בארץ בניסיון להכשירו למשחק מול הפועל באר שבע, אבל הוא בספק גם להתמודדות ביום ראשון. מלבד גולדברג גם סאן מנחם ודולב חזיזה הפצועים לא יצאו עם הקבוצה ונשארו בארץ.
המאמן מסאי דגו צפוי לעשות רוטציה ולעשות לא מעט שינויים בהרכב, לעומת זה איתו פתח ביום שבת האחרון. דין דוד בתמונת ההרכב, לורנצו שימיץ' יפתח במרכז ההגנה וגם חמזה שיבלי וסוף פודגוראנו אמורים לקבל דקות אחרי שלא שותפו נגד הפועל פתח תקוה.
ניצחון של חיפה על הצרפתים יעמיד אותה במצב טוב במאבק על המקום שלישי (ממנו נושרים לקונפרנס ליג) ואולי אף על המקום השני. הירוקים ישמחו מאוד לקחת חלק בשלבי הנוק אאוט גם אם מדובר בקונפרנס ליג, אך ברור לכולם שראן עדיפה ובמצב הנוכחי ולאור כך שהקבוצה לא מתאמנת באופן סדיר כבר תקופה ארוכה, היא מגיעה בנחיתות משמעותית למשחק.
בית ו'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 ויאריאל6 4 1 1 7-9 13 2 ראן6 4 0 2 6-13 12 3 מכבי חיפה6 1 2 3 9-3 5 4 פנאתינייקוס6 1 1 4 10-7 4
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
המשחקים שנותרו בבית ו':
30.11:
מכבי חיפה - ראן
ויאריאל - פנאתינייקוס
14.12:
פנאתינייקוס - מכבי חיפה
ראן - ויאריאל


