בבית"ר ירושלים מקווים כי השוער הפורטוגלי מיגל סילבה ינחת בישראל בלילה שבין ראשון לשני, לאחר שבסוף השבוע שידר אופטימיות בנוגע לחזרתו.
סילבה נמצא תחת לחץ משפחתי גדול לא לחזור, כאשר הטילים לאיזור המרכז אתמול (שישי) הגדילו את החששות, אבל הוא מסביר לבני משפחתו כי בירושלים בטוח יותר.
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(1.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
יש לציין כי לסילבה הובהר כי אם לא יחזור ארצה בקרוב, לא בטוח שיהיה לו מקום בהמשך בקבוצה, כל עוד השוער המחליף רוי ששון ירשים. כאמור, במועדון מקווים כי ינחת בלילה שבין ראשון לשני, אולם מאוד זהירים בנושא בשלב זה.


