היום ה-24 לפרוץ המלחמה, והפועל ירושלים קיימה היום (שני) את יום הפתיחה של חוג הכדורגל החדש של המועדון המיועד לילדי עוטף עזה וקו העימות בצפון. אנשי המועדון, ביניהם זיו אריה, מתן חוזז ומקס גרצ'קין יחד עם מאמנים ואנשים ממחלקת הנוער, חנכו את החוג שמיועד לילדים שפונו מביתהם למלונות בירושלים.
מתן חוזז: "ערכנו אימון לשתי קבוצות - גילאי 6-7 ו-10-12, ועשינו להם שיחה. אמרנו להם שאנחנו אוהבים אותם וגאים בהם, ואנחנו כאן רק כדי לשמח אותם קצת. היה כיף ממש ומרגש בצורה יוצאת דופן".
כמו כן, שחקני הקבוצה תומר אלטמן, עומר אגבדיש, יוראי מליח ושחר פיבן, יחד עם 25 מאוהדי הקבוצה, הגיעו למלון נווה אילן בו שוהים כ-450 מפונים, בעיקר ממושב שוקדה בעוטף. השחקנים והאוהדים יצרו הפעלות למפונים במקום.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
תומר אלטמן סיפר: "הגענו כדי לתת לילדים קצת זמן להשתחרר מהמציאות הקשה שעוברת על כולנו, ובמיוחד עליהם - בלי בית, בחוסר ודאות גדול. אירגנו לילדים הפעלות, הבאנו חולצות משחק ודגלים של הקבוצה, וכדורים לחלק לילדים המקסימים. הם התלהבו מאוד לראות אותנו, שאלו המון שאלות, וכמובן שגם עשינו איתם טורניר קט רגל בחצר המלון. זו באמת היתה זכות, לעשות את המעט שאנחנו יכולים כדי לתת לילדים האלה כמה רגעים של אושר והנאה".


