עלי מוחמד, הקשר הניז'רי של מכבי חיפה, נחת בישראל ויצטרף מחר (ראשון) לאימוני הקבוצה. הקשר שמחזיק בתעודת תושב ארעי החליט לחזור לישראל למרות המלחמה ולא לחבור לקבוצה רק בקפריסין. מוחמד הבהיר שרצה לחזור כבר לפני שבוע, אך לא הצליח למצוא טיסה לחזור איתה לישראל.
כעת, לאחר מסע של כמעט 24 שעות, שב ארצה ואמר לאתר הרשמי של המועדון: "אלו היו שלושה שבועות קשים ביותר עבורי. אני שמונה שנים בישראל, יש לי פה הרבה חברים, משפחה גדולה. כל הזמן הייתי איתם בקשר, שאלתי, דאגתי. היו לי ימים קשים מאד. הרגשתי שאני צריך לחזור לישראל, היה חשוב לי לחזור, זה הבית שלי, אין שאלה. לא חושש להיות כאן, להפך. כשאני פה יותר קל להתמודד עם המצב".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כזכור, מכבי חיפה תחזור לשחק ב-9 בנובמבר כשתארח בלרנקה את ויאריאל, במסגרת הליגה האירופית. האלופה תקיים במשך השבוע אימונים בישראל וביום שישי תמריא לקפריסין, שם תערוך את ההכנה לקראת המפגש עם היריבה מספרד יחד עם השחקנים הזרים שאמורים להגיע.