למעלה משבוע מפתיחת המלחמה מול החמאס, בית"ר ירושלים חזרה הבוקר (שני) בהדרגה לאימונים. מאמן הקבוצה יוסי אבוקסיס דיבר בתחילת האימון עם השחקנים ואמר: "אני בטוח שכל אחד מאיתנו חווה קושי מאוד גדול עם כל מה שהמדינה שלנו עוברת. אני בטוח שכל אחד מכיר מישהו או קרוב אליו שהאירועים האחרונים פגעו בו. זה כואב מאוד".
"קשה מאוד בתקופה הזאת לעסוק בכדורגל אבל נצטרך לאסוף את עצמנו", המשיך אבוקסיס, "אנחנו רוצים קצת לחזור לעניינים אחרי עשרה ימים, בכל יום ניתן תוכנית ליום אחרי ואם יקרה משהו חלילה אז נתארגן בהתאם. נתחיל להתקדם לאט לאט, ואני מקווה שיהיו לנו בשורות טובות וכמובן שאנחנו נמשיך עם הפעילות של המועדון בקהילה, להגיע לנחם ולשמח כמה שיותר משפחות ואנשים".
רבע ראשון (1) 270
20:55

מכבי תל אביב

הפועל חולון
(2+)
מכבי תל אביב ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול חולון אבל היא מגיעה למשחק לחוצה מאוד. חולון בכושר טוב יכולה לנצח ולהכניס את מכבי למשבר לא פשוט.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.
מי תבקיע יותר עד דקה 15 (1) 308
22:00

אלצ'ה

ריאל מדריד
ריאל תתסער כבר בפתיחה על אלצ'ה בניסיון להכריע את המשחק מוקדם ולא לאבד כוחות לקראת משחק ליגת האלופות באמצע השבוע. היחס בהחלט גבוה.
בדומה לשאר קבוצות ליגת העל, גם בבית"ר ירושלים מרבית הזרים לא נמצאים בישראל. הזר היחיד מהקבוצה שעדיין נותר בארץ הוא פרד פריידיי, זאת בשל בעיות פרוצדוריאליות שלא מאפשרות את כניסתו לאירופה.


