בבית"ר ירושלים עדיין מלקקים את הפצעים אחרי ההפסד 3:0 להפועל תל אביב שגרר תגובות זועמות של מאמן הקבוצה, יוסי אבוקסיס, באסיפת השחקנים למחרת המשחק. הערב (חמישי) המאמן דיבר לקראת המשחק הקרוב של הקבוצה במחזור השישי של ליגת העל מול הפועל פתח תקוה (שבת, 20:00, ספורט4), והתייחס לימים שעוברים על הקבוצה מאז ההפסד ועל המשך העונה.
"קודם כל אנחנו באמת לוקחים את ההפסד בצורה קשה נגד הפועל תל אביב. כולנו מאוכזבים, איכזבנו את הקהל שלנו, איכזבנו את כל המועדון הזה, אבל בכדורגל צריך לדעת תמיד להמשיך קדימה", סיפר אבוקסיס.
המאמן הוסיף ואמר: "החוכמה של קבוצה זה לדעת לצאת ממצב כזה, ואנחנו גם בקטע המנטלי וגם בקטע המקצועי צריכים לשפר הרבה דברים ממה שהיה. נכון שאנחנו מאוכזבים, אבל מצד שני חייבים להמשיך קדימה כי בכדורגל תמיד יש את האפשרות לתקן, וזה מה שאנחנו צריכים לעשות".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
מי שייעדר בוודאות בשבת הוא בן ביטון שקרע את השריר. גריגורי מורוזוב יצא באמצע האימון אך אמור להיות כשיר. מיירון ג'ורג' התאמן חלקית אך צפוי להיות כשיר. בית"ר תשחק במערך של 4 שחקני הגנה, כשעומר קורסיה צפוי לפתוח בימין.


