הפועל פתח תקווה ניצחה את הפועל באר שבע 0:1, ניצחון ראשון בליגת העל אחרי 8 שנים, ואולי מה שהביא את המזל הוא חולצות הרטרו של עונת 1962/63 שלבשו השחקנים, עונה בה זכתה הקבוצה באליפות השישית שלה והחמישית ברציפות - הישג שמעולם לא שוחזר עדיין בליגה הישראלית.
בעונת 1962/63 סיימה הפועל פתח תקווה במקום הראשון עם 32 נקודות, כשהיא מקדימה את הפועל תל אביב בחמש נקודות. מהסגל הרחב של 1962/3 הלכו לעולמם יעקב ויסוקר, דני גולדשטיין, שלום פטרבורג, אמנון מזרחי, יהודה רביוב, אריה רדלר, ציון שרעבי, דב וולקן, בועז קופמן, נחום סטלמך, זכריה ואבשלום רצאבי, ג'רי חלדי ושבתאי זילברשטיין. מי שלא הגיעו למפגש מסיבות שונות היו מיקי שיינפלד, זמי גליק, שלמה נומה, בלחסן, אשר זליקוביץ' ושלמה נהרי.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
ראשי המועדון הזמינו את שחקני העבר של האליפות האחרונה שנותרו בחיים. ומי כן בא? בחדר ההלבשה התייצבו יצחק ויסוקר, אבשלום שמחי, חיים בכר, יחזקאל פריזט, אבשלום מרכוס, ראובן יפת, צביקה מרקוס, גדעון מרקוס, דרור קשטן, שלום בלבול (שלו)והיסטוריון הפועל פתח תקווה ניסים קלדרון.
"שחקני העבר והחולצות הקדושות בהן שיחקנו באליפויות הם שהביאו את הניצחון הראשון העונה, הכריז בכר. קלדרון הוסיף: "במעמד המרגש הזה עלו שוב ושוב שמותיהם של אגדות העבר שאינם איתנו. אין לנו ספק, חולצות הרטרו הן שדחפו לניצחון הגדול". אבשלום מרכוס: "דור האליפויות הולך ונעלם, זה עצוב, לא נותרו רבים מאיתנו. כשראיתי את החבר'ה, בא לי ללבוש את נעלי הכדורגל ולעלות למגרש לשחק. היה מאוד מרגש". ראובן יפת: " עבורי זאת התרגשות שיא, זכיתי עם הפועל פתח תקווה בכל 6 האליפויות גם בגביע המדינה הראשון ב-1957 בניצחון על מכבי יפו 1:2. חסרים לי ולנו הרבה חברים שחקנים שאינם איתנו". יחזקאל פריזט סיכם: "עכשיו אני מבקש שהפועל פתח תקווה הנוכחית תמשיך לשחק העונה עם החולצות שלנו, זה מזל לשובה של הקבוצה לקדמת הבמה".