בבדיקה שערך בלם בית"ר ירושלים אדי גוטליב, התברר כי הוא סובל ממתיחה במפשעה וייעדר כשבועיים. מדובר בבשורה אופטימית, אחרי שהחשש הראשוני של בית"ר היה שמדובר בקרע שיגרור היעדרות למשך תקופה ארוכה.
כזכור, גוטליב ביקש לעזוב את הקבוצה בשל האכזבה ממעמדו. יוסי אבוקסיס הסכים לכך בתנאי שהקבוצה תמצא תחליף. האופציה היחידה כרגע היא צירוף זר ברגע האחרון, אך הסיכויים לכך נמוכים.
רגיל (5) 239
22:00

אוטרכט

ליון
ליון פתחה מצוין את העונה עם ארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, ובעיקר יציבות הגנתית. היא איכותית יותר מיריבתה ההולנדית, שאמנם תזכה ליתרון ביתיות, אבל תתקשה לאתגר באמת את האורחת מצרפת. ניצחון חוץ
רגיל (5) 279
22:00

זלצבורג

פורטו
פורטו מגיעה לזלצבורג אחרי שמונה ניצחונות רצופים ובכושר מצוין, מה שמעמיד אותה כפייבוריטית ברורה. זלצבורג מנגד רחוקה מהיכולת שהייתה לה בעבר, מתקשה בליגה ובאירופה ומציגה ירידה חדה ברמה.
ג'וזף אדה ממשיך להתאמן עם הקבוצה וההחלטה לגביו תתקבל בשבוע הבא. במועדון בודקים אופציות של זרים נוספים לכנף, ובמקביל מנסים להשתחרר מחוזהו של טרזייה תומא.