שבוע לסיום חלון ההעברות ובבית"ר ירושלים מנסים לסגור את הסגל. הקשר הניגרי ג'וזן אדה ימשיך להיבחן במשך מספר ימים נוספים ולאחר מכן תתקבל ההחלטה לגביו. בלי קשר לאדה, במועדון קיבלו החלטה לנסות ולהיפרד מטרזייה תומא. בשל התנהגותו של השחקן, בשלב זה אין כוונה להשאירו גם אם לא יצורף זר שישי.
אדי גוטליב יעבור בדיקה לבירור חומרת הפציעה במפשעה. הבלם עבר פציעות דומות מספר פעמים בהפועל תל אביב ובדרך כלל נזקק לפחות לחודש החלמה, כך שקשה להאמין שתהיה קבוצה שתרצה לקלוט אותו והוא צפוי להישאר לפחות עד ינואר, מה גם שלבית"ר אין כרגע אופציה לבלם אחר במקומו.
לקראת המשחק ביום שני נגד הפועל חדרה, בקבוצה מאמינים כי תגיע כמות גדולה יותר של אוהדים מזאת שהגיעה נגד הפועל חיפה, ומצפים לקרוב ל-20 אלף איש בבלומפילד. איסמעילה סורו השתתף אתמול במשחק אימון נגד קבוצת הנוער והוכנה עבורו תכנית חזרה לעניינים. עדיין לא ברור אם יוכל לפתוח ביום שני.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
אמש ערך המועדון ערב גאלה מיוחד באולם "זאפה" בירושלים להורי מחלקת הנוער, ובו נושא המנכ"ך כפיר אדרי דברים: "במהלך השנה האחרונה השקענו הכל כדי לייצב את המועדון. אנחנו עכשיו בדרך למעלה, כששאחת המטרות העיקריות שלנו היא מחלקת הנוער. ברק (אברמוב) הצהיר לא פעם שהדבר החשוב ביותר במועדון הוא שהמחלקה תעבוד כמו שצריך ותתן מענה ראוי למועדון בסדר גודל כזה. אז הוספנו השנה הרבה תקנים למחלקה, המשכנו ציוד מתקדם, הן במגרש והן טכנולוגית, ואנחנו לא נעצור כשהמטרות לכל מאמן ברורות".
אדרי הוסיף ואמר: "בגילאים הצעירים אני מצפה לראות את כולם משחקים ברוטציה, וכשמגיעים לגילאים קצת יותר גדולים, שם התחרות צריכה להיות יותר גדולה. אנחנו מסתכלים על כך מראיה שהרבה פעמים ילדים מתפתחים בצורה שונה וילד יכול לפרוץ גם בשלב מאוחר יותר. אנחנו נעשה הכל על מנת לתת לכל ילד כאן את ההרגשה שהוא יכול לצמוח ובעיקר לקבל כאן ערכים.
"צריך לזכור שהאחריות היא גם עליכם ההורים. גם אני, כשהבת שלי מופיעה ונמצאת בשורה האחרונה, לא אוהב את זה, אבל מקבל את זה. אותו דבר כאן. אנחנו חייבים לקבל את העובדה שיש רק מספר שחקנים שיכולים להיות על הדשא ברגע נתון, ובעיקר להראות דוגמה לילדים שלנו. אני מאחל לכולכם שנה טובה ומתוקה, ואני בטוח שהחזון של ברק לגבי המחלקה, שהוא רוצה לראות אותה חזקה ומשמעותית יעבור במלואו".


