קשר בני סכנין, בירם כיאל, נפצע הערב (שבת) באופן חמור במהלך המשחק נגד הפועל פתח תקוה ופונה לבית החולים בלינסון, שם אובחן עם שבר בעצם השוקית ומכאן שהקשר הוותיק יעבור ניתוח וייעדר תקופה ממושכת ממגרשי הכדורגל.
כידוע, בדקה ה-34 של המשחק, ג'ימי אלכסיס תיקל בחריפות את כיאל, עם הפקקים לכיוון כף הרגל. שחקנים שהיו באזור, ביניהם עובדיה דרויש, נראו מזועזעים ומיהרו להזעיק את הצוות הרפואי. אלכסיס ספג כרטיס צהוב בלבד, אך אחרי התערבות של צוות VAR, השופט הראשי גל לוי תיקן את ההחלטה ושלף לבלם מהאיטי כרטיס אדום.
כיאל עצמו טופל על כר הדשא במשך כמה דקות והורד ממנו על גבי אלונקה, כשמוחמד שכר נכנס במקומו. הקשר הובהל לבית החולים בלינסון כדי לאמוד את חומרת הפציעה ולטפל בה, וכאמור אובחן עם שבר והוחלט שיעבור ניתוח.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
לאחר המשחק המאמן סלובודן דראפיץ' ושחקני בני סכנין ביקרו בחריפות את הגלישה הפראית של ג'ימי אלכסיס וקראו להפועל פתח תקוה להעניש את השחקן מהאיטי.


